Beoordelingen van Pizza Palladino Apeldoorn

Recente recensies

5.0
R
11 mei 2024

Kapot snelle bezorging, vriendelijke jongen. Kapsalon kwam kokend heet aan en was ook erg lekker! Gewoon bestellen dus als je twijfelt. Toppertjes hier!

Linda
1 mei 2024

Pizza´s waren goed van smaak. Alleen niet zo warm bij aflevering. Misschien komt dat omdat wij te ver weg wonen. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny de Brie
27 april 2024

De patat v/d kapsalon leek wel opgewarmd, erg droog. Er zat ook geen knoflooksaus en geen chilisaus in. Ondanks Koningsdag-drukte mag je voor deze prijs wel dezelfde kwaliteit verwachten als normaal bij jullie. Jammer.

Geesje
19 april 2024

Bezorgen op tijd … was niet echt heel warm . En de extra topping op pizza die ik besteld had was erg weinig. Smaak oké

M
18 maart 2024

Top kapsalon, warm verpakt en vriendelijk bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
13 maart 2024

Het is niet meer wat het was, pizza is kleiner, een grote doner is in mijn ogen ook erg klein. Dus weinig voor veel geld

Reactie van Pizza Palladino

Ik heb allen een maat Pizza altijd gehad en alles is zelfde maat gebeleven maar als u niet genoeg aan had kunt u grooter bak bestelen !wij hebben verschillende maat kapsalon ,volgende keer aangeven via bellen wij kunnen altijd met u meedenken wat is beter als u wilt .bedankt en totziens

Matti
6 maart 2024

Vriendelijk mensen dat eten is perfect altijd behulpzaam een goede servies

Nathalie Jansen
4 maart 2024

We hebben weer heerlijk gegeten! Goed gebakken patat in de kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.P
26 februari 2024
Dyon
14 februari 2024
Van dijk
5 februari 2024

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van dijk
26 januari 2024

Was weer top

Romano
19 januari 2024

Altijd goed !

Romano
3 januari 2024

Top!

Pieter van der Velden
30 december 2023

Snel bezorgd. Idee dat pizza's wat minder rijk belegd worden dan vroeger, desalniettemin voldoende voor onze maag. Er werd netjes gebeld welke saus er op de kapsalon mocht, maar er leek geen saus in te zitten. Desalniettemin lekkere kapsalon

Elvira
27 december 2023

Snelle service, lekker, en genoeg.

Jordan
22 december 2023

Eten was super net zoals de bezorging alleen kon het döner wel wat meer zijn in de kapsalon. Verder goede eerste ervaring!

Van dijk
22 december 2023

Was weer heerlijk

Rico
10 december 2023
David
9 december 2023

Kapot lekker

Naas
9 december 2023

Jammer genoeg was de frikandel niet goed gebakken, kon na 1 hap al weggegooid worden. Pizza’s funghi proefde alsof er stukjes zand in zaten. Heel jammer, dit is niet wat we gewend zijn van Palladino. Leek alsof ze haast hadden.

Van Luttikhuizen
6 december 2023

Lekker broodje. Wrap was heerlijk Alleen alles had wel warmer gemogen.

Miranda
3 december 2023
V dijk
29 november 2023

Was weer heerlijk

Renske
25 november 2023

De reuze Döner is top en meer als genoeg.

Geesje
20 november 2023

Prima pizza, keurig op tijd . 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van dijk
12 november 2023

Normaal geen probleem maar gisteren was de pizza lauw en daarom misschien taai , volgende keer beter

Sarah
7 november 2023

Ga lekker zo door!

Johan
1 november 2023

Was lekker en snel bezorgd, maar helaas niet echt warm meer.

Larissa
1 november 2023

Pizza was koud, kapsalon erg goed alleen 1 bakje sla voor xl is wel weinig.

Nikki
30 oktober 2023
Pier
30 oktober 2023
R van dijk
25 oktober 2023

Zie mijn beoordeling dat zegt genoeg 👍👍

Karin
20 oktober 2023
Ashley
16 oktober 2023
Gennissen
12 oktober 2023

Zoals altijd heerlijk. Alleen jammer dat de bestelde knoflooksaus er niet bij zat.

De Jong
8 oktober 2023

Altijd goed op smaak en warm!

Alexandra
29 september 2023

Very good food. I will definitely be ordering again.

Kelvin
25 september 2023

Beste kipdôner van Apeldoorn!! 🙏

Izzy
23 september 2023
Suzan
20 september 2023
Gert Brouwer
3 september 2023

Was zoals altijd weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter van der Velden
19 augustus 2023

Kapsalons waren prima en voldoende. Pizza smaakte raar en niet zoals we gewend zijn.

Kelvin
16 juli 2023

Extreem snel, en super goed!

R van dijk
14 juli 2023

Ga gewoon zo door goede service,kwaliteit en bezorging altijd binnen een uur geweldig

Ans
29 juni 2023

Heerlijke Pizza ! snelle bezorging

Eveline hezeman
9 juni 2023

Voor het eerst besteld en we waren verrast door de snelheid en vooral dat het eten super lekker was Voor herhaling vatbaar

Bartha de Brie
3 juni 2023

Lekker maar jammer dat er steeds minder knoflook op gedaan wordt, daardoor is het wat droger. Wel lekkere kaas.

Jenny de Brie
3 juni 2023

De kapsalon was, net als altijd, lekker. Wat ik jammer vind is dat er in de loop der tijd erg zuinig wordt omgegaan met zowel de chilisaus als de knoflooksaus. Ook de witte kaas is uit de salade, dat maakte het wel af, ook al was het niet veel.

M
30 mei 2023

Goed lekker eten en ook zeer snel bezorgd!

Sven
13 mei 2023

Snel gebracht en vriendelijke Altijd goede service

R van dijk
10 mei 2023

Zoals altijd goede service en bezorging en geen lange wachttijden ga zo door

Rick
25 april 2023

Weer lekker gegeten!

Willem
22 april 2023
Anoniem
21 april 2023

Zoals altijd perfect!

wendy
15 april 2023
Jeroen
8 april 2023
Bartha De Brie
6 april 2023

Gewoon prima!

Bakker
3 maart 2023

Altijd goed.

Bergh
12 februari 2023
Bob Marley
6 februari 2023
Sam
4 februari 2023

Was heerlijk en zeer vriendelijke persoon die bezorgde dank jullie wel toppers

Bianca
4 februari 2023

Altijd snelle bezorging, warm en lekker eten. Pizza s ook echt een aanrader, heerlijke bodem.

Geesje
20 januari 2023

Eten top… nu voor 4de besteld en steeds goed!!!! Bezorger beetje kortaf , maar was op vrijdag… drukke avond dus begrijp ik…

M van Zeist
19 januari 2023

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Sana Raoof
16 januari 2023

Heerlijk en super vers. We hebben er van genoten, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R de jong
16 januari 2023
Ser
15 januari 2023
Sam
4 januari 2023

Dit keer moet ik zeggen dat de kapsalon 10 malen lekkerder was dan de vorige keer. De patat was ook perfect gebakken. Zeer vriendelijke bezorger complimenten en ook aan de kok😄

Anniek
31 december 2022

Ik bestel nergens anders een kapsalon smaakt heerlijk alleen jammer dat de prijzen omhoog gaan en je minder krijgt feta kaas zat er dit keer ook niet meer in helaas.

Sam
29 december 2022

Was heerlijk, snel bezorgd en warm. Goed gevulde xl kapsalon. Zeer tevreden. Vriendelijke bezorger

G
17 december 2022

Snel ontvangen, maar vond het niet zo heel lekker en ik kreeg er gelijk erna buikpijn van. Bovendien stond er bij het bestellen dat ik een blikje drinken krijgen. Deze heb ik niet gekregen.

W. Keizer
12 december 2022

Heerlijke shoarma-schotel, perfect !

Wahid
9 december 2022

Het eten was super lekker

Leon
7 december 2022

Bestel hier al heel lang omdat het hier gewoon altijd goed is en het personeel is altijd vriendelijk zowel bij bezorgen en afhalen.

Geesje
3 december 2022

Lekker eten, goed warm, prima bezorgd , zelfs eerder dan aangeven . Vriendelijke bezorgder . Ik zeg 👍

René
25 november 2022

Top bodem. Goede kwaliteit topping.

Dorsila
23 november 2022

Pizza,s besteld,en zoals gewoonlijk heerlijk.echt rijkelijk belegd. Snelle levering en zeer vriendelijke bezorger

Hans
13 november 2022

altijd heerlijk en snel bezorgd

Albert
7 november 2022

Grote portie, friet mag iets steviger. Verder top.

René
5 november 2022
Malek
3 november 2022
Kim Poort
29 oktober 2022
Gea prins
26 oktober 2022

Vondt t tegenvallen pizza. Was koud en zat weinig smaak aan

Angela
15 oktober 2022

Pizza lekker - deeg wat slap. Hamburger en friet goed! Bezorging 60 minuten; te lang!

Elmer Bloem
4 oktober 2022

Lekker en optijd klaar

Nathalie Jansen
3 oktober 2022
Michael
23 september 2022

Eten was heerlijk en veel! We hadden bij onze bestelling uien saus weet niet wat erbij zat maar rook niet heel lekker.

Bianca
21 september 2022

Altijd heerlijk eten en op tijd. Bezorger kwam deze keer wat gehaast over, normaal is dat niet het geval bij de bezorgers. Altijd vriendelijk.

Heleen
20 september 2022

Prima pizza, bezorger is snel vriendelijk en op de fiets!

D
3 september 2022
Robert
24 augustus 2022

Snel bezorgd en smaakte goed.

Rita
21 augustus 2022

Eten is lekker, zeker genoeg en goed warm en verpakt. Bezorging is vlug. Bezorger mag wel iets vrolijker hahaha maar verder niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 augustus 2022

Altijd snelle levering en erg warm 👍Producten zijn altijd vers en lekker vandaag de wrap eens geprobeerd en zeker een aanrader 👌

Marco
17 augustus 2022

Heerlijke kapsalons besteld en netjes En lekker warm bezorgd

Marco
8 juli 2022

Zoals altijd perfect.

MK
6 juli 2022

Snel bezorgd en zoals altijd: heerlijk!

Lisa
3 juli 2022

Vriendelijke bezorgster! En weer een heerlijke pizza gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda van Dam
3 juli 2022

Deze keer vielen de pizza tegen. De ananas op mij pizza was niet meer goed en de champignons op de andere pizza water ver te zoeken voor een pizza met gemengde champignons! Erg jammer! De andere keren waren de pizza's veel beter! Bezorging was wel snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jani
30 juni 2022

Pizza en kapsalon met rijst Was heerlijk 😋lekker deeg en volgen smaak !! Nooit zoiets gehad tot nu toe in Apeldoorn ! Dank jullie wel